dilluns, 8 de juny del 2015

Aprendo música con las TIC

Aprendo música con las TIC és un portal en el qual trobem diferents activitats, jocs, etc. relacionats amb l'educació musical; instruments, ritmes, notes, cançons... És totalment gratuït i no és necessari enregistrar-se.
Les activitats es poden realitzar en tres idiomes; anglès, català i castellà. A més, també es pot escollir el nivell de dificultat. 

Les activitats estan orientades a millorar i reforçar les habilitats musicals que es treballen a l'aula, per tant, segons el Model SAMR, es trobaria dins de millora i/o augment. Pel que fa a la Taxonomia de Bloom, en aquest portal es desenvoluparien els verbs recordar, comprendre i aplicar, ja que els infants acaben de comprendre els coneixements musicals, i els apliquen en els diversos jocs. La interactivitat que es produeix és selectiva, perquè l'usuari només és receptor de continguts i la possibilitat de respostes és limitada.

En definitiva, crec que és un portal molt interessant per acabar de treballar conceptes de l'àrea musical que no queden clars. També podria substituir les activitats tradicionals que se solen fer amb paper i llapis, d'aquesta manera es motivaria a l'alumnat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada