dissabte, 28 de febrer del 2015

Symbaloo personal

Symbaloo és un escriptori online que ens permet emmagatzemar les nostres pàgines web preferides en una sola pàgina. A més les podem agrupar per temàtica i així ens és més fàcil d'organitzar-les i trobar-les. Symbaloo ens pot resultar un recurs molt útil si visitem molts llocs web i els volem guardar. També podem compartir el nostre symbaloo amb els nostres amics i companys, i agregar les seves pàgines al nostre. A més també existeix una aplicació gratuïta per a mòbils i tauletes, de manera que podem disposar dels nostres webmix en qualsevol moment.

A l'aula podria ser molt útil, ja que el mestre podria compartir el seu webmix sobre recursos o eines per realitzar una activitat o treballar un tema amb els seus alumnes. Aquests també podrien crear-se el seu i compartir-lo amb els companys. 

A la classe, cadascú s'ha creat el seu symbaloo i anirem afegint les pàgines web que ens resultin interessants i que treballem a l'aula. Per tal que tots puguem veure el symbaloo de tothom, hem entrat la URL corresponent al nostre symbaloo personal a la base de dades Web 2.0 de l'assignatura. 
Aquí us deixo el meu symbaloo personal:


   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada