diumenge, 26 d’abril del 2015

Aprenent música amb les TIC - Classe de música 2.0

En el següent vídeo, podem veure un exemple d'una classe de música 2.0. Els mateixos alumnes de l'IES San Miguel de Meruelo, que han estat els protagonistes d'aquesta experiència amb les TIC a l'aula de música, expliquen què els ha agradat més i com han utilitzat les diferents eines i aplicacions. Primerament, a l'aula de música, en comptes d'utilitzar llibres o fitxes, han utilitzat un blog de classe, el moodle i l'Edmodo (aquests dos últims són Entorns Virtuals d'Aprenentatge). En aquests han realitzat tasques 2.0, han fet consultes i s'han comunicat entre ells. D'altra banda, han utilitzat aplicacions com Pixton (per fer còmics), Incredibox (per crear composicions musicals), Glogster (per fer murals interactius), entre d'altres.
En el vídeo podem veure com els alumnes expliquen que s'ho han passat molt bé i que han après molt amb l'ús de les TIC a l'aula de música. A més a més, no han trobat gens a faltar el llibre.

Per tant, aquí tenim un exemple de què podem treballar amb les TIC l'àrea de música o qualsevol altre, ja que aquestes ofereixen un gran ventall de possibilitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada